Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

***Znížená cena***Budova v obci Cigla

Interné ID: KM112B
Ulica: Cigla 39
Obec: Cigla
Okres: Svidník
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Komerčný objekt
Iné:
49 900 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj budovu v obci Cigla vzdialenej od mesta Bardejov 16 km. Ide o samostatne stojacu stavbu s jedným nadzemným podlažím s rampou a terasou, bez podpivničenia. Budova je v pôvodnom stave, vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu podlahy budovy a interiéru. Je možná kompletná prestavba na bytový dom s ďalším nadzemným podlažím. Pôvodné dizpozičné riešenie budovy bolo predajňa potravín a pohostinstvo, sklad potravín, sociálne priestory, oddelené WC pre mužov a ženy, kotolňa.

Budova  je murovaná z tehál, strecha je plocha s krytinou z pozinkovaného plechu. Na vonkajších stenách je škrabaná brizolitová omietka. Okná sú prevažne drevené, veľkoplošné okná sú v oceľovo - hliníkových rámoch. Elektroinštalácia, rozvody vody sú v pôvodnom stave a vyžadujú si rekonštrukciu. Vykurovanie je zabezpečnené radiatormi a kotlom na tuhé palivo.

Rozloha pozemku: 1038 m2
Druh pozemku: Zastavaná plocha a nádvorie 
Podlahová plocha: 180 m2
Prípojky: elektrická, vodovodná, kanalizačná do vlastnej žumpy. Možnosť napojenia na plynovod, ktorý sa nachádza na hranici pozemku
Prístupová cesta: asfaltová (obecná)

Predajná cena: 49.900 Eur + dohoda (hotovosť/hypotéka)
Poskytujeme kompletný realitný servis a hypotekárne poradenstvo.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Hviezdoslavova 1 v Bardejove (Hotel pod Bránou).


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
216 m2
Podlahová plocha:
180 m2
Skladová plocha:
180 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1982
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
1038 m2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti