Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Budova v obci Cigla len 16 km od Bardejova

Interné ID: KM126B
Ulica: Cigla 54
Obec: Cigla
Okres: Svidník
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Objekt pre chov zvierat
Iné:
84 900 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj budovu v obci Cigla vzdialenej len 16 km od mesta Bardejov. Budova je postavená z tehál, má pozinkovanú strechu a vnútorne omietky. V minulosti slúžila na chov hospodárskych zvierat (má vlastnú veľkokapacitnú žumpu), vodovodnú a elektrickú prípojku. Budova je vhodná na podnikateľské účely ako napr. sklad, výroba alebo na chov drobných hospodárskych zvierat. Úžitková plocha je na prízemí 755 m2 vrátane podkrovia je to spolu 1510 m2.

Virtuálna obhliadka: https://livetour.istaging.com/1e008dd7-c7b8-4c1a-90f8-ca9441daf647?index=1
Videoobhliadka: https://youtube.com/shorts/YRV6tQ0xU5w

Predajná cena: 84.900,- Eur + možná dohoda 

V cene sú zahrnúté aj podiely na pozemkoch, ktoré sa nachádzajú pod budovou a v areáli bývaleho družstva. 

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Hviezdoslavova 1 v Bardejove (Hotel pod Bránou).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Úžitková plocha:
1510 m2
Zastavaná plocha:
1107 m2
Podlahová plocha:
1510 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
nevybavený
Celková plocha:
1510 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti