Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

RD v Lukavici, okr. BJ s projektom a povol. na "Bytový dom"

Interné ID: KCP023D
Ulica: Lukavica 39
Obec: Lukavica
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
149 000 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj objekt rodinného domu v obci Lukavica, okres Bardejov v bývalom areáli potravín a krčmy. Stavba je situovaná na parcele CKN 93/1, ktorá je prístupná z miestnej komunikácie. Podlahová polocha jednopodlažného objektu je 162,58 m2, je čiastočne podpivničený a zastrešený sedlovou strechou. Navrhovanou prístavbou a nadstavbou sa rozšíri pôvodná podlahová plocha objektu. Objekt bude riešený ako prístavba k jestvujúcej budove rodinného domu zo severovýchodnej strany a nadstavba 2. nadzemného podlažia s úložným podkrovým priestorom. Pribudujú sa dve schodiská do bytov na 2.NP a skladové priestory na 1.NP. Súčasťou projektu sú aj nové rozvody vykurovania, nové rozvody ELI a zateplenie jestvujúcej časti (100mm) a navrhovanej nadstavby (150mm). 

3D obhliadka: https://livetour.istaging.com/96c140af-cc17-46e1-b18a-203fd7cb4046?index=1

Videoobhliadka: https://youtu.be/nsbrglLZhIw 

Pozemok je určený pre zastavanie a je mierne svahovitý. Parcela sa nachádza vo výlučnom vlastníctve. 

Bytový dom - celkový rekonštruovaný objekt bude dvopodlažný, čiastočne podpivničený, ktorý bude pozostávať z priestorov predajne so zázemím na 1.NP a dvoch samostatných bytov na 2.NP. 

Projekt "Bytový dom" je zameraný na stavebné úpravy a prístavbu k jestvujúcemu objektu rodinného domu so súpisným číslom 39 na parcele CKN 93/1 v kat. území Lukavica. Stavebnými úpravami z rodinného domu vznikne polyfunkčný objekt s predajňou na 1.NP a dvoma bytmi na 2.NP. Predmetná stavba bude odĺžnikového pôdorysného tvaru s rozmermi 16,01 m x 16,78 m, dvojodlažná s čiastočným podpivničením, zastrešená sedlovou strechou. Na 1NP bude vytvorená predajňa so zázemím o podlahovej ploche 215,50m2. Na 2NP budú dva samostatné štvorizbové byty, byt "A" s podlahovou plochou 113,43 m2 a byt "B" s podlahovou plochou 84,15 m2. Objekt bude napojený na inžinierske siete (vodovod, plynovod a elektrina) jestvujucími prípojkami a zrealizuje sa nová kanalizačná prípojka do navrhovanej žumpy. 

Súčasťou predaja je pozemok, rodinný dom, prístrešok - sklad náradia, projektová dokumentácia a platné právoplatné stavebné povolenie na rekonštrukciu. 

Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel.č. 0902 396 312, emailom: klaudia.pavlicko@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL, ul. Hviezdoslavova 1  v Bardejove (Hotel pod Bránou).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
857 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
162.58 m2
Zastavaná plocha:
162.58 m2
Podlahová plocha:
162.58 m2
Stav:
pôvodný stav
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
857 m2
Orientácia:
severovýchod

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Klaudia Čikoš-Pavličko

Mgr. Klaudia Čikoš-Pavličko

Obchodníčka Bardejov

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti