Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavebné pozemky v obci Brezovka okr. Bardejov

Interné ID: KM133P
Ulica: Brezovka
Obec: Brezovka
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
Cena dohodou

Popis nehnuteľnosti

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj stavebné pozemky v obci Brezovka, ktorá je vzdialená len 10 km od mesta Bardejov. Ide o pokojnú lokalitu nachádzajúcu sa na okraji obce blízko lesa. Pozemky sú určené na (IBV) individuálnú bytovú výstavbu, kde je možné postaviť rodinný dom alebo chatodom. Každý pozemok má elektrickú prípojku, vybudovanú prístupová cestu a verejné osvetlenie. Na pozemku je dovolené vybudovať vlastnú studňu, kanalizácia je planovaná formou žumpy. 

Videoobhliadka: https://youtu.be/XqAw3_riTjY

Stavebné pozemky a výmera: 
Pozemok č. 1 - výmera spolu 756 m2 - voľný
Pozemok č. 2 - výmera spolu 794 m2 - voľný
Pozemok č. 3 - výmera spolu 794 m2 - voľný

Predajná cena: Cena dohodou (volajte: 0903 738 901)

V cene je zahrnutý aj podiel na prístupovej ceste a zriadenie vecného bremena právo prechodu a prejazdu na prístupovej ceste. 

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte telefonicky 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na Hviezdoslavovej ul. (Hotel pod Bránou) v Bardejove. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
695 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
21 m
Dĺžka pozemku:
33 m
Celková plocha:
695 m2
Orientácia:
severovýchod
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti