Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v obci Hažlín okr. Bardejov

Interné ID: KM098B
Obec: Hažlín
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v obci Hažlín okr. Bardejov. V minulosti slúžil ako prevádzka predajne s potravinami. Rodinný dom prešiel celkovou rekonštrukciou, prestavbou a prístavbou v roku 2018. Celková podlahová plocha je 406 m2. Pozemok je o rozlohe 715 m2. Rodinný dom je zateplený, energetická hospodárnosť budovy má hodnotenie A. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, má vodovodnú, elektrickú prípojku, žumpu (v budúcnosti sa ráta s pripojením na kanalizáciu, ktorá je v obci pred dokončením). 

Virtuálnu obhliadku 3D si môžete pozrieť tu: https://livetour.istaging.com/f4d7cab4-8946-4d79-a02f-21269a085b51

Videoobhliadka: https://youtu.be/iZllawH9ExU

1. NP sa nachádza zádverie, predajňa, sklad, rampa, sociálne priestory, kancelária, šatne.
2. NP je pred dokončením, podľa vlastných predstav je priestor vhodný na bývanie, ubytovacie zariadenie alebo ako kancelárske priestory. 

Obec Hažlín sa nachádza 13 km od mesta Bardejov a má 1150 obyvateľov. 
Predajná cena: 165.000,- Eur (hotovosť/hypotéka)

V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma kontaktujte telefonicky 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na Hviezdoslavovej ul. (Hotel pod Bránou) v Bardejove. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
406 m2
Podlahová plocha:
406 m2
Skladová plocha:
406 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Celková plocha:
406 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti