Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Apartmány v Green Fort Suites v Bulharsku na Slnečnom pobreží - NA SPLÁTKY S AKONTÁCIOU OD 20% !

Interné ID: KM131BUL
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
73 500 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL ponúka na predaj apartmány v novom rezorte Green Fort Suites, ktorý sa nachádza v letovisku Slnečné pobrežie v Bulharsku. Green Fort Suites je najnovší rezidenčný komplex spoločnosti Fort Noks. Objektívne najlepšie a najpreferovanejšie miesto na celom bulharskom pobreží Čierneho mora. V ponuke sú jednoizbové (štúdio), dvojizbové a trojizbové apartmány. Cenník voľných apartmánov pošleme na požiadanie. 

Green Fort Suites sa nachádza v elitnej štvrti Slnečného pobrežia - "Zora" a ponúka krásne apartmány so zaručeným výhľadom na more. Pred očami máte centrálnu časť bulharskej riviéry a celý záliv letoviska Slnečné pobrežie. Z Elenite, na Robinson Beach, potom na mesto Sveti Vlas a cez jeho prístav sa pohľad presunie na pobrežie Slnečného pobrežia, aby sa nakoniec spojil s perlou Čierneho mora - historickým mestom Nesebar.

Jedinečnosť spočíva v polohe – vzduch nádherného pohoria Stará Planina lieči a prináša dlhovekosť a more jemne šumí doslova pod nohami. Dovolenka sa stáva nezabudnuteľnou vďaka pláži vzdialenej 1-2 minúty chôdze a jemnej piesočnatej pláži širokej cez 50 metrov.

Prejdite sa pozdĺž pobrežia do starého mesta Nesebar a nechajte sa očariť jeho históriou. Neďaleko sa nachádza malebný prístav v pôvabnom mestečku Svätý Vlas, rovnako ako početné reštaurácie, supermarkety, obchody a lekárne. Desať minút jazdy autom sú hlučné diskotéky na Slnečnom pobreží a všetko, čo potrebujete z mestskej infraštruktúry pre dlhý a pokojný pobyt.
Na území komplexu je pre hostí zaistené parkovanie, vrátane nadzemných a podzemných parkovacích miest, ktoré je možné zakúpiť do vlastníctva. Apartmány sú rôznych veľkostí: jednoizbové s rozlohou 40-60 metrov, dvojizbové s rozlohou 55-100 metrov, trojizbové (apartmány s dvoma spálňami, z ktorých väčšina má nezabudnuteľný výhľad na more) - s rozlohou 80 až 110 metrov štvorcových. Minimálny podiel spoločných častí. Útulný bazén uprostred priestranného dvora, detské ihrisko, veľká plocha plánovaná na terénne úpravy. Majiteľom a hosťom komplexu je k dispozícii kancelárska recepcia a 24hodinová ostraha. Hľadáte byt na trvalé bývanie, investíciu, rodinnú dovolenku, byt na úspešný prenájom? Green Fort Suites – najlepší rezidenčný komplex na bulharskom pobreží Čierneho mora 2025.

Špeciálna ponuka pre apartmány Green Fort Suits platná do 1.6.2024 – ponúkame vám 7 rokov odkladu splátok do júna 2031 BEZ úrokov!
10% z ceny splatnej pri podpise predbežnej zmluvy;
10% z ceny splatnej po 3 mesiacoch
Zvyšných 80 % je možné uhradiť s plánom odložených splátok Fort Noks:
až 6 rokov odloženej platby s 3,2% ročným úrokom;
až 10 rokov odloženej platby so 6,5% ročným úrokom;

Zľavy z ceny podľa výšky akontácie: 
V prípade 30% prvej splátky pri podpise predbežnej zmluvy - zľava 0,5% z kúpnej ceny.
V prípade 40% prvej splátky pri podpise predbežnej zmluvy - 1% zľava z kúpnej ceny.
V prípade 50% prvej splátky pri podpise predbežnej zmluvy - 1,5% zľava z kúpnej ceny.
V prípade 100% splátky pri podpise predbežnej zmluvy - 3% zľava z kúpnej ceny.
K podpisu notárskej zápisnice dôjde až po úplnej úhrade ceny bytu.

Aktuálny cenník voľných apartmánov pošleme na požiadanie.
Nasledne zašleme záujemcovi videoobhliadku apartmánu, ktorý si vyberie.
Predaj apartmánov vieme realizovať aj na diaľku, stačí overiť splnomocnenie pre advokáta a celý proces predaja zrealizujeme za Vás. Ak by ste mali záujem o osobnú obhliadku, poskytujeme záujemcom, ktorý zložia rezerváciu vo výške 2.000,- Eur transfer z letiska a ubytovanie až na 5 dni úplne zadarmo !

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Vajanského 37 v Prešove. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
41 m2
Podlahová plocha:
41 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok výstavby:
2024
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
41 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti