Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusné apartmány v PREMIER FORT APARTHOTEL aj NA SPLÁTKY v komplexe priamo na pláži v Bulharsku

Interné ID: KM125BUL
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
83 500 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL ponúka na predaj luxusné apartmány aj NA SPLÁTKY v komplexe Premier Fort Aparthotel priamo na pláži. Premier Fort Aparthotel je lídrom v rebríčku hotelov a aparthotelov na bulharskom pobreží Čierneho mora. 

Výborná poloha - prvé pobrežie s panoramatickým výhľadom na more. Nachádza sa v meste Sveti Vlas, vedľa letoviska Sunny Beach a prístavu jácht Marina Dinevi. Kombinácia mora, lesa s turistickými chodníkmi a horami – čo by mohlo byť lepšie?
Veľa zelene a dostatok priestoru pre hry a prechádzky – územie je veľké, uzavreté a strážené. Vaše deti budú športovať a baviť sa, takže si môžete užiť pokojný a pokojný čas pre seba; tobogány a bazény pre deti i dospelých; športy a ihriská, voľné kolektívne hry: vzdušný hokej, stolný futbal a stolný tenis; lahodné reštaurácie – bufet, a-la-carte, snack-bar, bar pri bazéne;
Reštaurácie v Premier Fort - The Chefs a The Taste sú na popredných miestach v rebríčku reštaurácií v letoviskách Slnečné pobrežie a Sveti Vlas; K dispozícii je vám animačný program a detský klub; 24/7 recepčná služba; Najvyššie hygienické štandardy vo všetkých priestoroch hotela;
Perfektne vybavené apartmány, útulné a pohodlné. Nádherný výhľad na more z vašej terasy si zamilujete; Nová, vysoko kvalitná konštrukcia spĺňajúca všetky normy a predpisy EÚ.

S radosťou oznamujeme možnosť kúpy nehnuteľnosti v Apart-hoteli, na ktorú sme hrdí! Naozaj jedinečná príležitosť - investície do vysoko výnosného rezortu. Majiteľ môže byť buď užívať sám, stráviť raz nádhernú letnú dovolenku so svojou milovanou, alebo si ho prenajať s DOBRÝM PRÍJMOM Z NÁJMU u Fort Noks LTD.

Prenájom je jedinečná príležitosť, ktorú môžete využiť!

Môžete si kúpiť apartmán v najlepšom komplexe na bulharskom pobreží Čierneho mora priamo pri mori. Byt v Premier Fort bude obľúbeným miestom dovolenky vašej rodiny v Bulharsku a bude pre vás perfektnou investíciou. Apartmány od 58 000 do 650 000 EUR, od útulných štúdií až po luxusné apartmány s 3 spálňami.

Majitelia apartmánov v komplexe platia nasledujúce ročné poplatky a dane:

Poplatok za údržbu a správu vo výške 21 euro vrátane 20% DPH za jeden meter štvorcový zastavané plochy ročne;
Ročná daň vo výške 215 euro bez DPH 20% za internetové a televízne pripojenie a údržbu prístupových kariet;
Poistenie – 50 eur za garsónku, 60 eur za apartmán s 1 spálňou a 70 eur za apartmán s 2 spálňami a 85 eur za apartmán s 3 spálňami;
Poplatok za správu účtov vo výške 30 euro;
Daň z nehnuteľnosti a popolnice môže naša spoločnosť platiť v rovnakých sadzbách ako pri obci Nesebar.

Za generálne opravy a rekonštrukcie budov a stavieb na území areálu sa neplatia žiadne ďalšie dane, všetko je zahrnuté v predajnej cene.

Za príplatok Premier Fort Apart Hotel ponúka rôzne služby, všetko, čo môžete potrebovať počas dovolenky v Bulharsku na pobreží!

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Hviezdoslavova 1 v Bardejove (Hotel pod Bránou).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
45 m2
Stav:
novostavba
Loggia:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
45 m2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti