Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj: Investičný pozemok Uzovský Šalgov 12 361 m2

Interné ID: CD025P
Ulica: Uzovský Šalgov
Obec: Uzovský Šalgov
Okres: Sabinov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
17 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Predávame EXKLUZÍVNE investičný pozemok Uzovský Šalgov 12 361 m2 len za 17 €/m2 = 210137,- Eur

3D obhliadka: https://livetour.istaging.com/9c0ea345-4a29-4d5b-a991-5cde13340e85

Videoobhliadka: https://youtu.be/qGVDYbcQbbM

Výhody:

1) všetci majiteia sú dohodnutí na predaji - dá sa kúpiť v celku alebo rozdeliť na 2, prípadne 3 časti

2) prístup k pozemku z dvoch strán

 

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel.č: 0905 431 287, email: dominik.cuha@kingreal.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
12361 m2
Plocha pozemku:
12361 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Dominik Čuha, RSc.

Dominik Čuha, RSc.

Generálny riaditeľ

Ako 20-ročný som začal pracovať pre finančnú spoločnosť, kde som za krátky čas dosahoval slušné obchodné výsledky a teda som dostal možnosť riadiť obchodný tím. Práca s ľuďmi a peniazmi ma veľmi bavila, no vedel som, že chcem obchodovať v inom segmente a to sú práve nehnuteľnosti.

V r. 2011 som založil KING REAL a hneď od začiatku sme sa stali významným hráčom v oblasti sprostredkovania predaja nehnuteľnosti najprv v meste Prešov a neskôr sme naše pôsobenie vďaka šikovným kolegom rozširili do iných miest ako Sabinov, Košice, Bardejov, Šurany atď.

Predaj nehnuteľností ma neskutočne baví a napĺňa, mám silnú potrebu v tomto obore rásť aj ja ako jednotlivec a aj my ako celá firma. V roku 2014 som začal vnímať štandardy služieb úplne ináč ako dovtedy a preto som sa v tom čase rozhodol, že celú našu firmu preorientujem na realitnú kanceláriu, ktorá obchoduje výlučne len na základe EXKLUZÍVNYCH zmlúv. To, že toto rozhodnutie bolo správne, mi potvrdzujú aj každoročné obchodné výsledky, naši kolegovia a aj kopec spokojných klientov, ktorým vďaka tejto zmene vieme poskytnúť úplne iný štandard služieb.

Keďže podnikanie s realitami je naozaj zaujímavé a kreatívne, tak som spolu s kolegami v roku 2017 rozšírili naše podnikanie aj na výstavbu rodinných domov za účelom ďalšieho predaja. Aj vďaka tejto novej službe nám pribúda množstvo ďalších spokojných klientov nielen s našou službou, ale aj s tým, čo sme spoločne vytvorili. 

Mojou osobnou ambíciou je, aby KING REAL bol v každom väčšom meste na Slovensku, aby sme mali veľmi veľa spokojných klientov, aby k nám neustále pribúdali šikovní ľudia, ktorí budú svojou prítomnosťou a umom kladne pôsobiť na vývoj značky KING REAL. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti