Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ!! Poschodový dom v radovej zástavbe C Fintice

Interné ID: CD1111RDFC
Ulica: Fintice
Obec: Fintice
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ, Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 238.500,- Eur.

3D obhliadka: https://lnk.sk/nxu8

Videoobhliadka: https://youtu.be/8X1R1SR42jg


Charakteristika domu „C“:
• výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 .
• veľkosť pozemku 335 m2
• energetický certifikát A0
• orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac)
• na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa
• na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ
• dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter
• balkón – dlažba
• terasa zámková dlažba s prestrešením
• predpríprava na vonkajšie žalúzie
• zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod
 

Výhody:
Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda.
Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore.


Vďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch.
Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov.
Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu a do okien od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie v čase od 11:00 do 14:00). Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu, ktorá Vám vyrieši tienenie na zvyšnú časť dňa.

Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte ma na tel.č. 0905 431 287, email: dominik.cuha@kingreal.sk

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
167 m2
Úžitková plocha:
167 m2
Plocha pozemku:
335 m2
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
6 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
A
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Terasa:
áno
Terasa plocha:
25.5 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Dominik Čuha, RSc.

Dominik Čuha, RSc.

Generálny riaditeľ

Ako 20-ročný som začal pracovať pre finančnú spoločnosť, kde som za krátky čas dosahoval slušné obchodné výsledky a teda som dostal možnosť riadiť obchodný tím. Práca s ľuďmi a peniazmi ma veľmi bavila, no vedel som, že chcem obchodovať v inom segmente a to sú práve nehnuteľnosti.

V r. 2011 som založil KING REAL a hneď od začiatku sme sa stali významným hráčom v oblasti sprostredkovania predaja nehnuteľnosti najprv v meste Prešov a neskôr sme naše pôsobenie vďaka šikovným kolegom rozširili do iných miest ako Sabinov, Košice, Bardejov, Šurany atď.

Predaj nehnuteľností ma neskutočne baví a napĺňa, mám silnú potrebu v tomto obore rásť aj ja ako jednotlivec a aj my ako celá firma. V roku 2014 som začal vnímať štandardy služieb úplne ináč ako dovtedy a preto som sa v tom čase rozhodol, že celú našu firmu preorientujem na realitnú kanceláriu, ktorá obchoduje výlučne len na základe EXKLUZÍVNYCH zmlúv. To, že toto rozhodnutie bolo správne, mi potvrdzujú aj každoročné obchodné výsledky, naši kolegovia a aj kopec spokojných klientov, ktorým vďaka tejto zmene vieme poskytnúť úplne iný štandard služieb.

Keďže podnikanie s realitami je naozaj zaujímavé a kreatívne, tak som spolu s kolegami v roku 2017 rozšírili naše podnikanie aj na výstavbu rodinných domov za účelom ďalšieho predaja. Aj vďaka tejto novej službe nám pribúda množstvo ďalších spokojných klientov nielen s našou službou, ale aj s tým, čo sme spoločne vytvorili. 

Mojou osobnou ambíciou je, aby KING REAL bol v každom väčšom meste na Slovensku, aby sme mali veľmi veľa spokojných klientov, aby k nám neustále pribúdali šikovní ľudia, ktorí budú svojou prítomnosťou a umom kladne pôsobiť na vývoj značky KING REAL. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti