Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok na prenájom o rozlohe 11.000 m2 v Bardejove

Interné ID: KM078P
Ulica: Duklianska
Obec: Bardejov
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Prenájom
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
Iné:
1 500 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

KING REAL exkluzívne ponúka na prenájom pozemok o celkovej rozlohe 11.000 m2. Pozemok sa nachádza v priemyselnej časti mesta Bardejov na Duklianskej ul. vedľa strojárni pri hlavnej ceste smerom na mesto Svidník. Rozmery pozemku sú (šxd) 84 m x 132 m. Pri pozemku sa nachádzajú všetky siete (kanál, plyn, vodovod, elektrina). Na pozemok je zriadený vjazd z hlavnej cesty. 

Cena prenájmu: 1500 Eur/mesačne 

V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma kontaktujte telefonicky 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na Hviezdoslavovej ul. (Hotel pod Bránou) v Bardejove. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Celková plocha:
11000 m2
Plocha pozemku:
11000 m2
Zastavaná plocha:
11000 m2
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme