Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ / PRENÁJOM GARÁŽOVÉ STÁTIE V BYTOVOM DOME NITRA ČERMÁŇ

Interné ID: MD079G
Ulica: Čermánske námestie 20
Mestská časť: Čermáň
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj
12 250 €

Popis nehnuteľnosti

DAVID MOLNÁR z KING REAL ponúka exkluzívne na predaj v podzemí bytového domu garážové státie v Nitre na ulici ČERMÁNSKE NÁMESTIE 20 o rozlohe 12,24 m². Garáž je otváraná elektrickou garážovou bránou. Rozmery garážového státia sú: šírka - od stĺpu po trúbku 2,24m a dĺžka je 4,83 m. Rovnako je aj možný prenájom daného státia.

Cena je 12.250 eur.

V cene je zahrnutá provízia + právny servis, taktiež možnosť sprostredkovania hypotekárneho úveru.

V prípade záujmu ma kontaktujte kedykoľvek aj do 23:00.

 

Mgr. David Molnár
email: david.molnar@kingreal.sk
tel. č.: 0915/162 782

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
12.24 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. David Molnár, RSc.

Mgr. David Molnár, RSc.

Obchodný manažér Šurany

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch

Som maklérom pre KING REAL už od roku 2015 a venujem sa predaju, kúpe a prenájmu nehnuteľností. Výhody, prečo by ste si mali predávať Vašu nehnuteľnosť so mnou, sú tie, že Vaša nehnuteľnosť bude mať platenú inzerciu na najväčších inzerčných portáloch na Slovensku, taktiež bude pridávaná na Facebook inzercie viackrát do týždňa a ako jediný maklér mám jednu z najväčších realitných Facebook stránok v okolí Šurian. Som vyštudovaný právnik a preto aj častokrát viem pomôcť mojim klientom po právnej stránke. Pracujem čisto exkluzívne a to tak, že som výhradným predajcom nehnuteľnosti môjho klienta. Považujem to za najlepšiu formu predaja, pretože vždy komunikujem so všetkými záujemcami iba ja a viem o nehnuteľnosti maximum informácií. Rovnako viem lepšie argumentovať, prečo by klient mal kúpiť/prenajať práve nehnuteľnosť môjho klienta. Som jediný kanál s budúcimi kupcami či nájomcami. V inzercii sa netajím tým, kde sa nehnuteľnosť nachádza a nafotím ju z každej strany. Počas mojej dlhodobej praxe som si vybudoval dobré meno, o čom svedčia aj recenzie na moju osobu. Vždy pracujem fair play tak, ako sa s klientom dohodneme a nie len po profesijnej, ale aj po ľudskej stránke. Snažím sa vypočuť potreby mojich klientov a nastaviť obchod tak, aby boli spokojné všetky strany.

Pre nafotenie Vašej nehnuteľnosti a profesionálnejší predaj využívam najmodernejšiu techniku a to 4K fotoaparát, 4K natáčanie alebo fotenie s dronom z vtáčej perspektívy a 3D virtuálnu obhliadku. Každá moja predávaná/prenajímaná nehnuteľnosť má aj reklamný banner na predaj/prenájom, pokiaľ si to klient želá. Kvalitnú inzerciu považujem za veľmi dôležitú, keďže sa jedná o prvý kontakt s potenciálnym kupujúcim na platených inzertných portáloch. Som klientom k dispozícii až do 23:00 aj počas víkendov a sviatkov. Vždy sa na mňa môžete obrátiť.

Počas mojej viacročnej praxe mám výborné vzťahy a spolupracujem s viacerými mnou overenými geodetmi, znalcami, notármi, právnikmi, projektantmi a hypotekárnymi špecialistami. Pre mňa neexistuje problém, ktorý by sa nedal vyriešiť!

Teším sa už teraz na spoluprácu! 🙂

Radi Vám poradíme